Pitkästä aikaa. Uusi vuosi sitten tulla tumpsahti. Eilinen tuli vietettyä hyvin rauhallisissa merkeissä. Eilisen avainsanoja: juustot, viini, lautapelit. Nukkumaan menin ihmisten aikaan, ja aamulla nautiskelin ja nukuin hämmästyttävään puoli kahteentoista. En muista milloin olisin noin myöhään nukkunut! Siitä on iäisyyksiä aikaa. Mutta teki hyvää!

Muutenkin loma on mennyt todella levätessä. En ole oikein tehnyt mitään ihmeitä. Syönyt, nukkunut, ollut. En ole jaksanut oikein edes mitään roskaromaaneja lukea. Lukukiintiö tuli syksyllä aika hyvin täyteen jo tentti- ym. jutuista. Keskittymiskyky on ollut aika nollilla, mutta ei se mitään. En ole ottanut stressiä. Liikuntaa olen harrastanut ahkerasti, hauis kasvaa kohisten ;)

Ensi viikolla koittaa sitten hiljalleen paluu arkeen. 9.1 lähdetään liikkeelle täydellä teholla, ensi viikolla pitäisi viimeistellä harkkatyö ja käydä vähän selailemassa artikkeleita gradua varten. Hitusen pidempi loma olisi ollut mukava, mutta eiköhän näilläkin eväillä pärjätä.

Opiskeluinnokasta vuotta 2006 kaikille!