Minulla oli pienenä kirja, jonka nimi oli jotenkin "Matkalla xxxiaan" (en muista tarkkaa nimeä). Tykkäsin siitä kovasti. Siitäpä sitten nimi blogillekin.

Minä siis opiskelen, kauppatieteitä, näillä näkymin viimeistä vuotta. Tulevaisuudessa siintävät ekonomin paperit. Suurin este noiden papereiden saamiseksi on tällä hetkellä gradu. Lähes kaikki muut pakolliset kurssit on käyty, opintoviikkoja on rekisterissä hyvinkin yli 160, sopivia kursseja ei enää tahdo oikeastaan edes löytyä oman pääaineen puolelta.. joten mitä tässä viivyttelemään. Sivuaineitahan voisin käydä tietenkin, mutta ei liene mielekästä haalia niitäkään loputtoman paljon. Parasta olisi nyt saada tämä Iso Gee tehtyä, sitten vain valmistumaan ja niihin rahakkaisiin töihin (joopajoo).

Blogin aloitin aiheen tiimoilta lähinnä siksi, että minulle on suositeltu gradupäiväkirjan pitämistä. Sen pitäisi auttaa pysymään ruodussa. Toisaalta myös siksi, että minusta itsestäni on mukava lukea gradutarinoita, joten ehkäpä joku muu saattaisi haluta lukea minunkin graduni syntymisestä.

Eli tässä on lähtökohta. Gradullani on jo aihe, joitain lähteitäkin olen kaivanut ja kirjoittanut alustavaa suunnitelmaa. Nyt pitäisi vain tehdä tarkempi tutkimussuunnitelma, ja sitten vaan hommiin.. kääk!