Kauan on mennyt edellisestä postauksesta, mutta täältä pesee.

Joulun jälkeen tosiaan lomailin, ja loma piristi todella paljon. Tuli tarpeeseen. En hirveästi uhrannut millekään kouluun liittyvälle ajatuksia. Sitten tapahtuikin se, mitä odottelin jo lomalle: talviflunssa. Jipii! Heikosti siis lähti käyntiin. Tuli tehtyä yksi aika loistokas essee kuumeessa, ja yksi tentti meni täysin pyllylleen. Nyt ollaan taas tervehdyttyinä. Perjantaina taas tentti, onneksi olen lukenut.

Gradu vietteli hiljaiseloa, mutta viime viikolla kaivoin paperit esiin. Ihme tapahtui: innostuin! Tämän on hauska ja mielenkiintoinen aihe! Hauskalla en nyt tarkoita mitään ratkiriemukasta, mutta ;) Viikonlopun tutkailin innokkaana uusia artikkeleita, joita aiheestani löysin. Myös ihan "tavislehdissä" on ollut aihetta liippaavia juttuja. Kivaa! On mukava lukea aiheesta välillä muutakin, kuin niitä perinteisiä tieteellisiä artikkeleita. Ideoita voi olla eri tavalla, ja sain jopa pari hankalaa käsitettä määriteltyä vihdoin, kiitos Suomen Kuvalehdelle ;)

Tältä pohjalta on nyt hyvä jatkaa. Tarkoitus olisi saada tässä toinen luku mahdollisimman pian hyvään kuosiin. Kohta on palaveria ohjaajan kanssa tulossa, ja kommentteja varmaan piisaa. Onneksi kommentit ovat sellaisia, että niiden pohjalta on hyvä kehittää työtä eteenpäin.

Mutta se sokeri on vielä pohjalla. Ohjaajani oli näyttänyt tutkimussuunnitelmani ja seminaarityöni taholle X. Taho X oli nyt sitä mieltä, että haluaisi ehken tukea graduani rahallisesti. Asia selvinnee pian. Tämä ei ainakaan intoa vähennä :)