Graduseminaari on nyt ohitse. Olen saanut palautettua tarvittavat, ja nyt vain odotellaan suoritusmerkintää. Mitään sen kummempaa arvosanaa tästä ei tule. Nyt sitä ollaan sitten omillaan gradun kanssa. Tai no, omillaan ja omillaan, ohjaajat ahdistelevat jatkuvalla syötöllä ja kyselevät, että kuinka tiheästi kevätlukukaudella sitten katseltaisiin sitä edistymistä ;) Olen vielä toistaiseksi antanut kovin epämääräisiä vastauksia. En nyt jaksa ajatella.

Muutkin kouluhommat alkavat olla paketissa. Yhden harjoitustyön jätän suosiolla vuoden 2006 puolelle. Nyt ei jaksa, oikeasti. Ei, ei, ja vielä kerran ei. Eipä aio harjoitustyöparikaan sitä tehdä aiemmin, joten harkkatyö saa lepäillä rauhassa muistikortin uumenissa. Uudet, ne oikeastaan vihoviimeiset, kurssit alkavat sitten tammikuussa. Yksi taitaa olla vasta myöhemmin keväällä. Muksaa.

Loma-ajalle olen suunnitellut lähinnä mukavaa tekemistä: paljon unta, jumppaa, roskaromaaneja (ah), hyvää syömistä, kavereiden kanssa hengailua. Parisuhteen toinen osapuoli lähtee työmatkalle heti joulun jälkeen, joten aika tosiaan tulee käytettyä vain itseni hemmotteluun. Tai näin ainakin toivon. Viime joulunahan sain jonkin kaamean taudin ja siihenpä ne hemmottelut jäivät. Jollei tautia nyt tänä vuonna tule, niin luultavasti alan sitten parin kolmen päivän jälkeen miettimään, että voi kun on tylsää, pitäiskö lukea jotain koulujuttuja.. Paha. Täytyy yrittää pitää tiukka linja, lähteä vaikka vanhempien luokse viikoksi ja jättää _kaikki_ koulumatskut tänne. Sitä sietänee harkita.

Oikeasti tuolloin lomalla pitäisi tehdäkin kaikkea, mutta totesinkohan jo, että kun en jaksaisi? Ja olenko vielä maininnut tässä postauksessa sitä, että olen aika väsynyt?

Mutta viimeistelenpä tuon tämän syksyn viimeisen esseen :)