Heipähei kaikki innokkaat gradustelijat ja muutkin elolliset,

vietin tuossa juuri mukavan parituntisen lähdeluettelon ja lähdeviittausten parissa. Mitenkä niiden kirjaaminen oikein voikin olla niin kammottavan vaikeata? Ohjeet ovat kyllä oikeinkin selkeät, ilmeisesti en vain osaa noudattaa niitä. Kandityötä tehdessä tuli jo moitteita, vaikka olin muka tarkastanut ne. Ehkä olin joo, en vaan kovin tarkasti ;) Kandissa ne pienet "tyylivirheet" vielä sallittiin, mutta enpä viitsisi graduun jättää moisia arvosanaa heikentämään. Tuommoiset ulkoiset tyyliseikat on kuitenkin varmaan sitä melkeinpä helpointa osuutta koko touhussa. Päätin silloin kandia väkertäessä, että tällä kertaa pidän alusta asti hyvää huolta lähteistä. Yritys on nyt siis kova.

Lähteitä minulla noin muuten on aika kivasti jo. Iso osa on tuolta kandin ajoilta, kun kerran samasta aiheesta jatkan. Kuulostaa ihan siltä kuin kandista olisi iäisyys aikaa :D No, onhan siitä useampi kuukausi. Koko ajan löytyy kuitenkin lisää. Kuopiossa olisi ilmeisesti paljon tehty aihepiiristä graduja, olisi mielenkiintoista niitä päästä lukemaan. En ole vielä verkkoversioita niistä löytänyt. Saa nähdä olisiko sitä niin innostunut, että menisi ihan sinne Kuopioon tutkailemaan tilannetta. Voisi tietenkin käydä sukulaisia ja kavereita tapaamassa, ja samalla sitten vilkaista niitä. Kaikkiin mielenkiintoisilta vaikuttaviin lähteisiin en ole muutenkaan päässyt vielä käsiksi, mutta toiveissa olisi.

Mitä edellisen postauksen päätökseen tulee, niin ihan kivasti on pari päivää mennyt. Tänään tosin olen blogeja lukenut ehkä kymmenen kertaa. Mutta lipsahduksiahan sattuu meille kaikille ;) Nyt takaisin kaidalle tielle, eli näpertelemään minigradua.