Todellista. Siivota pitäisi, ruokaa ei löydy kaapista, lempparikorvakorut hukassa..

Luin tuossa tenttiin, mutta alkoi tökkiä niin kovasti, että ajattelin kertoa tutkimussuunnitelmaseminaarista. Sekin tässä oli. Niinhän siinä kävi, että minulla menee nyt varmaan se varsinainen aihekin vaihtoon. Aihepiiri pysyy samana. Tästä voi toisin sanoen päätellä, että se tutkimuksen punainen lanka ei löytynyt siihen tutkimussuunnitelman toiseenkaan versioon. Kun työ tuntui surkealta, niin tällä kertaa se myös todella oli sitä!

Se minua hiukan lohdutti, ettei muilla mennyt oikeastaan kovinkaan paljon paremmin. Korjattavaa ja pohdittavaa tuli rutkasti jokaiselle. Jotenkin tuntuu, että viime vuoden kanditutkielman ts-seminaari meni paljon kivuttomammin, mutta silloin ei ehkä seminaarin vetäjä halunnut vielä pelotella pieniä tutkijanalkuja ;) Nyt välillä kylmää hikeä pukkasi.

Jotta illan riemu olisi täydellistä, sain tietää yksi tärkeä tentti ei mennyt läpi. Pisteestä jäi kiinni. ...kele! Lohdutukseksi ostin hiukan suklaata, eikä sekään maistunut hyvältä. Kyllä ihmistä nyt koetellaan. Taidan mennä sulamaan saunaan.