Tutkimussuunnitelmani on nyt ihan virallisesti hyväksytty. Yksi _pieni_ korjaus siihen tuli. Siis ihan vain yhteen lauseeseen. Siis tosi pieni korjaus. Pikkuriikkinen ;) Ihan kiva. Just nyt ei tunnu yhtään epätoivoiselta. Alkaisko se punainen lanka löytyä? Minigradua olen kirjoittanut muutaman sivun. Siihen tyyliin, että olen vain sitä tekstiä kirjoittanut ajattelematta sen kummemmin. Tänään kirjoitan vielä samaan tapaan, huomenna aloitan sitten semmoisen jäsentelyn ja ihan oikean tekstin kirjoittamisen. Ensi viikon alussa pitäisi laittaa jonkinlainen tutkielma ohjaajalle arvioitavaksi. Muutaman viikon päästä sitä pääsevät muutkin arvioimaan. Huuu.

Samalla on noin muutoinkin ihan hirveä kiire. Mietin jo keinoja, joilla voisi olla nukkumatta seuraavan, öö, sanotaan vaikka kaksi kuukautta ;P Jos sitten jouluna nukkuisi. Menin typerys aloittamaan yhden syventävän kurssin, ja se osoittautui nyt arvioitua huomattavasti työläämmäksi. Pulassa ollaan. Ei tosiaan tarvitse miettiäkään, että lukisinko tuossa edellisessä postauksessa mainitsemaani tenttiin. Tekee tarpeeksi tiukkaa lukea joulukuussa oleviin kahteen.Puuh.

Edelleen ihmettelen, kuinka jotkut sanovat, että "nauti nyt, opiskeluaika on niin rentoa, sitten työelämässä se todellinen kiire ja ahdistus vasta alkavat..". Jos se on tästä yhtään pahempaa, niin taidan jättää väliin.