Nyt olen erittäin ylpeä itsestäni: palautin alustavan suunnitelman gradusta jo useamman päivän etuajassa! Siis ennen deadlinea! Mieletöntä ;) Kyllähän minä kanditutkielmankin eri jutut palautin aina aikataulussa, mutta yleensä sinä viimeisenä päivänä ja lähempänä keskiyötä ;)

Tein tänä(kin) syksynä (keväisinkin näitä tehdään) päätöksen, että TÄSTÄ LÄHTIEN palautan kaikki kouluhommat etuajassa, aloitan lukemaan tentteihin hyvissä ajoin ja niin edelleen. Suhtauduin, ja suhtaudun edelleen, hieman epäilevästi tähän, sillä tähän asti päätös on pitänyt ehkä noin viikon, korkeintaan kaksi. Olen ehkä yhteen tenttiin saanut hyvin luettua, ja se siitä sitten. Nyt tuntuu kuitenkin olevan eri meininki, ehkä lähestyvä valmistuminen houkuttaa. Melko hyvin on siis homma nyt toiminut, mutta vähän tuossä männä viikolla meinasi tulla kiirus. Olin ottanut pari ylimääräistä kurssia ja molempien kurssien harkkatöiden palautus oli samana päivänä. Vielä 1,5h ennen palautuspäivän loppua viimeistelin toista työtä palautuskuntoon.

Eilen oli sitten tentti. Olin siihen lukenut jo pidemmän aikaa. En välttämättä paljoa kerralla, mutta tavoitteenani olikin vain saada edes vähän luettua, ettei tulisi sitä edellisen illan ja aamun paniikkia. Menin sitten tenttiin ainainen epätoivoinen tunne seuranani, ja kuinkas kävikään? Tentti meni hienosti. Tai näin ainakin kuvittelisin. Heti kun vilkaisin kysymyksiä, vastaukset tulivat mieleeni. Kirjoitin vain sitten kolme nättiä esseetä ilman sen suurempia tuskia. Ennenkin on kyllä ollut hyvä fiilis ja hylätty tullut, mutta toivotaan nyt parasta. Tässähän saattaa ihan oppia uusille tavoille!

Jatkaakseni nyt tällä uudella hyväksi todetulla linjalla, taidan lukea tenttiin johon on vielä kolme (!!!) viikkoa aikaa.